Kemi

Beregning af volumenet

21. maj 2011 af Dising (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Er det nogle som ved hvordan jeg skal udregne denne opgave ??

I en champagneflaske er trykket ca. 600 kPa. koncentrationen af carbondioxid er ved dette tryk 0,20 M. Bergen volumenet ved 20oC og 101 kPa af den carbondioxid, der er opløst i en flaske (0,75L) champagne


Brugbart svar (2)

Svar #1
22. maj 2011 af mathon

med prop
                            n(CO2) = V·c = (0,75 L) · (0,2 mol/L)

uden prop
                            V = (n·R·T) / p

    


Skriv et svar til: Beregning af volumenet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.