Matematik

hjælp 2 sek

04. juni 2011 af sarah0 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej. kan nogle hjælpe mig med dette spørgsmål til mdt. mat b:

Gør rede for differentialkvotienten for et 2.grads poynomium


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. juni 2011 af AskTheAfghan

På 2 sekunder lol? Tjek [LINK]


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. juni 2011 af SuneChr

Ja, arkivet her er prop fyldt.


Svar #3
05. juni 2011 af sarah0 (Slettet)

hehe.. mente bare stikord. Hvad skal jeg snakke om


Svar #4
05. juni 2011 af sarah0 (Slettet)

jeg forstår det ikke


Brugbart svar (1)

Svar #5
05. juni 2011 af AskTheAfghan

#4 - Hvad forstår du ikke?


Svar #6
07. juni 2011 af sarah0 (Slettet)

jeg forstår ikke linket. Jeg skal Gøre rede for differentialkvotienten for et 2.grads poynomium


Brugbart svar (1)

Svar #7
07. juni 2011 af AskTheAfghan

#6 . Hvordan tror du, det skal redegøres?


Brugbart svar (1)

Svar #8
07. juni 2011 af mathon

se


Svar #9
07. juni 2011 af sarah0 (Slettet)

jeg vil ikke bevise det. Jeg skal bare redegøre. Jeg ved jo ikke, hvordan jeg skal gøre det. Det er derfor jeg spørger :-}


Brugbart svar (1)

Svar #10
07. juni 2011 af AskTheAfghan

Hvad mener du med bevis? Det er ikke sådan en formel man skal bevise, når f(x) = xn er lig med f'(x) = nxn-1 . Du skal vise mellemregninger, hvordan du er kommet frem til at differenciere 2. gradspolynomium. Tjek #1 eller #8. Du skal have styr på sådan noget om grænseværdien etc. - så læs om dem fra din mat bog, hvis du er usikker.


Brugbart svar (1)

Svar #11
09. juni 2011 af mathon

                   f(x) = ax2 + bx + c

                   f '(x) = 2ax + b


Svar #12
09. juni 2011 af sarah0 (Slettet)

nu forstår jeg det. Tak til jer


Skriv et svar til: hjælp 2 sek

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.