Fysik

mekanisk energi.

05. juni 2011 af sport123 (Slettet)

Jeg har svært ved denne opgave. Er snart færdig med opgavesættet. Kan i hjælpe med dette spørgsmål

En elev kommer til at skubbe en fysikbog med massen 500g udover en bordkant, 1m over gulvniveau. Med hvilken fart rammer bogen gulvet?  


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

Benyt energibevarelse i tyngdefeltet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. juni 2011 af Studieguruen (Slettet)

                  Massen udgår i beregningerne:

                                         ...  v = √(2gh) = √(2*9,82 m/s2 *1 m) = 4,43 m/s


Skriv et svar til: mekanisk energi.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.