Matematik

nemt

05. juni 2011 af alibaba1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

er der nogen der kan løse den for mig har prøvet og løs den men ved ikke om de er retige skrier min svar nedunder

Opgave 3

Forbruget af cigarer etc. har været faldende i Danmark i de senere år. Det faldt således fra 449 mio. stykker i 1987 til 392 mio. i 1988.

a) Hvor stor er den procentiske nedgang?

b) Hvad vil forbruget være i 1995 med samme udviklingstendens?

a) 449/100=4,49%

449-392=57

57/4,49=12,69%

b er usikker på


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du har allerede defineret denne opgave i to andre tråde. der er ingen grund til at oprette en ny tråd med det samme indhold. Fortsæt i stedet diskussionen i den oprindelige tråd.

a) Den procentiske nedgang er forskellen divideret med den oprindelige værdi, udtrykt i %. Dit sidste resultat under a) er korrekt.


Skriv et svar til: nemt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.