Matematik

Udled formlerne til beregning af k0 og r.

08. juni 2011 af NiBø (Slettet)

 Hej

Er blevet stillet denne opgave.

Udled formlerne til beregning af Kog r.

Hvad menes der med udled. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2011 af hjæææælp (Slettet)

er der ikke angivet andet.

der er vel en formel du skal udlede det fra... 


Svar #2
08. juni 2011 af NiBø (Slettet)

 Intet andet


Svar #3
08. juni 2011 af NiBø (Slettet)

Men tænker at jeg skal beskrive hvordan man udfører beregningen, og hvad de forskellige forkortelser betyder.


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. juni 2011 af mathon

                                Kn = Ko(1+r)n

hvoraf
                                Ko = Kn(1+r)-n
og
                                (1+r)n = Kn / Ko

                                1+r = (Kn / Ko)1/n

                                 r = (Kn / Ko)1/n  -  1
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. juni 2011 af hjæææælp (Slettet)

 mathon, jeg tror du skal prøve at forklare lidt mere. skriv lidt mere tekst. du er meget dygtig, men det er jeg jo ikke. 


Skriv et svar til: Udled formlerne til beregning af k0 og r.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.