Debat

studenterhue, sidste eksamen?

15. juni 2011 af lillo1 (Slettet)

Jeg har sidste eksamen næste uge, og vi har ikke modtaget huerne endnu. Vil bare lige høre hvordan det kommer til at foregå?

Altså får jeg huen på til min sidste eksamen? Hvem skal give mig den på? Møder forældre op til sidste eksamen? Eller får man først huen på, når hele klassen har været op?

Tak på forhånd!


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. juni 2011 af Noef (Slettet)

du skulle gerne have fået en hue inden. Af tradition venter noget familie ofte udenfor eksamenslokalet, og når du kommer ud, er der et selvvalgt familiemedlem som sætter huen på dig. Champagne og roser er også oftest med familien :)


Brugbart svar (2)

Svar #2
15. juni 2011 af Visca Barca (Slettet)

Oftest er det også kontoret på skolen der modtager huerne. Det er det i hvert fald på min. Så prøv at ring op til din skoles kontor og spørg om de har modtaget dem, hvis det ikke allerede er det du har gjort...


Svar #3
15. juni 2011 af lillo1 (Slettet)

nej for jeg troede vi ville få huerne inden den sidste eksamen - men vi har intet hørt (hverken fra personen, der står for det fra klassen eller fra kontoret). Men tak for svarene, nu har jeg fået lidt styr på det :)


Brugbart svar (2)

Svar #4
19. juni 2011 af MaibritG

Jeres hueudvalg skulle da gerne for længst have modtaget huerne + have dem tjekket igennem for fejl og mangler, så de huer med fejl på kan sendes ind til korrigering. Vi fik vores i slutningen af maj, og huerne med fejl blev sendt ind i starten af juni, og er kommet tilbage. Tag en snak med din hueansvarlig for det er noget møg, hvis huerne enten ikke er kommet eller ikke er blevet tjekket igennem for fejl. Den lort kan I så tørre af på de hueansvarlige.

På mit gymnasium udleveres huen ikke til de enkelte elever, men opbevares på skolen indtil sidste eksamen. Eleven får sin hue i eksamenslokalet efter endt eksamination og går ud til forældre/lignende med huen. Efterfølgende venter eleven på at få sin karakter. Når karakteren er afgivet får eleven huen på hovedet.

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Skriv et svar til: studenterhue, sidste eksamen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.