Matematik

Eksponentiel funktion

05. juli 2011 af ag2011 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjælp...

Jeg er i gang med en opgave, som jeg har svært ved at løse.

En eksponentiel funktion har en relativ Y-tilvækst på 24% for en x-tilvækst på ?X=3

Jeg skal bestemme fremskrivningsfaktoren a:

Hvordan gør jeg det?


Svar #1
05. juli 2011 af ag2011 (Slettet)

Jeg har fundet ud af den langt om længe :-). Den var ikke så svær alligevel.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. juli 2011 af mathon

                           y2/y1 = aΔx

                           1+ry = aΔx

                           a = (1+ry)1/Δx

                           a = 1,241/3


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.