Matematik

Hvordan for man formlen for cos(v-u)

19. juli 2011 af GSKHJÆLP (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. jeg er blevet stillet denne opgave. Find en formel for cos(v-u), men jeg er overhovede ikke sikker på hvordan jeg skal komme frem til den. håber nogle kan og vil hjælpe(:


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juli 2011 af mathon

se
                      

Vedhæftet fil:udledning_20_cos(u-v).doc

Svar #2
19. juli 2011 af GSKHJÆLP (Slettet)

mange tak, det var meget venligt af dig!


Svar #3
20. juli 2011 af GSKHJÆLP (Slettet)

må jeg lige spørger om en sidste ting? : men hvordan kan: cos(u)*cos(v)+sin(u)*cos(v)= cos(u-v) ? hvordan går sin ud? og hvorfor bliver det minus?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. juli 2011 af mathon

         cos(u-v) = cos(u)·cos(v)+sin(u)·sin(v)

...
         sin(u-v) = sin(u)·cos(v) - cos(u)·sin(v)

se


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. juli 2011 af mathon

         sin(u-v) = sin(u)·cos(v) - cos(u)·sin(v)


se


Skriv et svar til: Hvordan for man formlen for cos(v-u)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.