Matematik

Forskrift i lineær funktion... Repetition;)

12. august 2011 af 1c09 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa alle:)
Jeg mangler lige lidt hjælp til at huske, hvordan man løser en opgave. Jeg har ikke haft matematik i et år, og har derfor glemt hvordan man finder forskrifter.

Opgaven lyder således: Grafen for en lineær funtion F(x) går gennem punkterne A(3,7) og B(9,25). Bestem forksiften for F(x).

Jeg ved godt at jeg skal finde A og B-værdi, men udover det kan jeg intet huske.

Er der en venlig sjæl der kunne hjælpe mig med det? På forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. august 2011 af mathon

se


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. august 2011 af mathon

                         x1 = 3            y1 = 7

                         x2 = 9            y2 = 25


Skriv et svar til: Forskrift i lineær funktion... Repetition;)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.