Fysik

Energi

15. august 2011 af Sinimini (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

En computer bruger 180.000 J. Når jeg regner det om til kWh får jeg det til 20, ved at sige 3.600.000J : 180.000 = 20 kWh

kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er ikke korrekt.

1 J = 10-3 kJ = 10-3 kWs = 10-3 kWs · (1h/3600s) = (1/3.600.000) kWh , så

180.000 J = 180.000/(3.600.000) kWh = 0,05 kWh .


Svar #2
15. august 2011 af Sinimini (Slettet)

tak;)


Skriv et svar til: Energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.