Matematik

hvordan beregner man vægten fra gram til carat

04. september 2011 af CookieXD (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej Allesammen

Jeg har beregnet vægten af 2 brillanter som giver 0,102 g.
Nu vil jeg gerne omregne vægten fra gram til carat.

1 CARAT= 0,2 GRAM

Hvordan er udregningen så?
 

På forhånd
Tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2011 af Crazyguitarman (Slettet)

Enheden du skal bruge er gram divideret med gram pr. karat.

g/(g0/k)

hvor g er 0.102, og g0/k = 1/0.2

Kort sagt skal du dividere gram med hvor mange gram der går på én karat.


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. september 2011 af mathon

udtrykt lidt anderledes

                          hver gang billianten indeholder 0,2 g, er den 1 karat

                          m/(0,2 g) = antal karat


Skriv et svar til: hvordan beregner man vægten fra gram til carat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.