Fysik

Energi - Et simpelt spørgsmål

05. september 2011 af L0L77 (Slettet)

   


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2011 af mathon

 

     effekt betyder energiforbrug pr. tid

J/s = W


Svar #2
05. september 2011 af L0L77 (Slettet)

Tusind tak. Men vil det så sige, at det hedder 1600/3 = 533,33 J?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2011 af mathon

 

                       det vil så sige, at

                                          P = E/t = (1600 J) / (3 s) = 533,33 J/s = 533,33 W

 

 


Svar #4
05. september 2011 af L0L77 (Slettet)

ok tusind tak. :-)


Skriv et svar til: Energi - Et simpelt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.