Matematik

Logistisk vækst

28. maj 2005 af msc (Slettet)
Hej..

Jeg har lidt problemer med beviset for logistisk vækst.

Vi har g(x)=(M/f(x))-1, x tilhøre R

Ved at differentiere får han:

g'(x)=(-M*f'(x))/((f(x))^2)

Hvordan gør han det?
Det ville være dejligt hvis i kunne Vis det ved at gøre det i mindre skridt.

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2005 af allan_sim

#0. Ved at bruge reglen for differentiation af en brøk:

g'(x) = (M'*f(x)-M*f'(x))/(f(x)^2)-1'

Da M og 1 er konstanter, er M'=1'=0, så vi har, at

g'(x) = (0*f(x)-M*f'(x))/(f(x)^2)-0
= (-M*f'(x))/(f(x)^2)

Svar #2
28. maj 2005 af msc (Slettet)

Tak for det hurtige svar.

Skriv et svar til: Logistisk vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.