Matematik

Beregning af fart i m/s

12. september 2011 af Rezwan9 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvad skal jeg her?:

Altså jeg har gjort det her: (133km/t) / 3,6 = 36,94 m/s ≈ 37 m/s

Så står der: Hvor lang tid vil det tage modeltoget at gennemkøre banen med denne fart?


Brugbart svar (2)

Svar #1
12. september 2011 af mathon

 

      tid = strækning / gennemsnitsfart


Svar #2
12. september 2011 af Rezwan9 (Slettet)

#1


 

      tid = strækning / gennemsnitsfart

 

Du må gerne uddybe det lidt tak.


Skriv et svar til: Beregning af fart i m/s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.