Matematik
Areal
Hjælp? se vedhæftet fil
Svar #1
13. september 2011 af Andersen11 (Slettet)
Løs ligningen
-1∫k 2x dx = k∫3/2 2x dx
som en ligning i k .
Svar #2
13. september 2011 af Crazyguitarman (Slettet)
du skal finde den værdi af k der gør at (∫-13/2f(x)dx)/2 = ∫-1kf(x)dx
Det kan f.eks. solves på en lommeregner.
Svar #3
13. september 2011 af Andersen11 (Slettet)
#2
Det er ikke helt korrekt formuleret, se #1. Desuden kan opgaven let løses i hånden.
Svar #4
13. september 2011 af Sof1 (Slettet)
#1
hvordan løses ligningen? kan ikke isolere ved at solve
Svar #5
13. september 2011 af Andersen11 (Slettet)
#4
Benyt, at 2x = ex·ln(2) , find så en stamfunktion til 2x , og beregn integralerne. Derved fremkommer en ligning i k, der kan løses.
Svar #6
13. september 2011 af Sof1 (Slettet)
#5
jeg har fået løst k til at blive 0.73 er det rigtigt?
Svar #7
13. september 2011 af Crazyguitarman (Slettet)
#3
For lige at være besværlig, så giver det vel samme resultat, selvom det måske er lidt rodet formuleret.
Svar #8
13. september 2011 af Andersen11 (Slettet)
#7
Ja, det har du ret i. Jeg havde overset faktoren (1/2) på venstre side.
#6
Ja, det er en korrekt approksimation for k. Du skal også angive den eksakte værdi.
Skriv et svar til: Areal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
