Matematik

Isolere s i den her formel..?

13. september 2011 af anonym000 - Niveau: A-niveau

Hej
Opgaven er i PDF-filen

på forhånd tak :)
 

Vedhæftet fil: s.pdf

Svar #2
13. september 2011 af anonym000

#1
Jeg vil sige at det er s=4/(p-r)

altså 4 dividerede med p-r i parentes...
 

og ikke  s = (4/p) - r

som linket fører til...

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Dit resultat er forkert. Det er korrekt i linket.


Svar #4
13. september 2011 af anonym000

det er jo klart det er dit resultat :D

ej... men kan du lige lave dem med mellemregner, så jeg kan forstå det bedre.. :)

- - -

...............


Svar #5
13. september 2011 af anonym000

PS.

det kunne være fedt, hvis man kunne snakke med hinanden over mic på studieportalen  xD
 

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Mellemregningerne er jo penslet ud i den anden tråd. Prøv i stedet at forklare, hvordan du er kommet frem til dit resultat.


Svar #7
13. september 2011 af anonym000

okay,

først har jeg gjort sådan

(r+s)P=4

r+s=4/P

s=4/(P-r)

- - -

...............


Svar #8
13. september 2011 af anonym000

også tænkte jeg om man måske kunne ende sådan

s=(4/P)-r

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #9
13. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#7

Din sidste linie er ikke korrekt. Udtrykket er som i #8 .


Svar #10
13. september 2011 af anonym000

Okay, har fået det på plads nu, tak
altid godt at sætte tal ind (eller nogen gange godt)
:)

- - -

...............


Skriv et svar til: Isolere s i den her formel..?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.