Kemi
pH for 0,100 M ammoniakvand beregnes!
30. maj 2005 af
Katrine1912 (Slettet)
Hvordan gør jeg lige det????
Og et andet spørgsmål, hvordan ved jeg om en base er stærk eller svag, og det samme med syrer?
På forhånd tak
Og et andet spørgsmål, hvordan ved jeg om en base er stærk eller svag, og det samme med syrer?
På forhånd tak
Svar #1
30. maj 2005 af frodo (Slettet)
se på hhv. pKa- og pKb-værdierne..
Der er vist en skala i databogen
Der er vist en skala i databogen
Svar #2
30. maj 2005 af Katrine1912 (Slettet)
Er der nogen der gider lave en udregning på det?
Jeg er ikke helt klar over om jeg gør det rigtigt...
Jeg er ikke helt klar over om jeg gør det rigtigt...
Svar #3
30. maj 2005 af frodo (Slettet)
du ved, at pKb for ammoniak er 4,75. Dermed er den svag..
pOH=½[pKb-log(Cb)]
pH+pOH=14
pOH=½[pKb-log(Cb)]
pH+pOH=14
Skriv et svar til: pH for 0,100 M ammoniakvand beregnes!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
