Matematik

løs ligningen vha. nulreglen

17. september 2011 af kathrinekyed (Slettet) - Niveau: C-niveau

(x-4)(x-3) =0  og x2+11x =0


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2011 af Chrystine (Slettet)

Slå op på nulreglen (se evt. i index bag i bogen).

Har du derefter problemer med opgave 1, så skriv hvad du har forsøgt.

Opgave 2, prøv at sætte x udenfor en parentes først.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2011 af mathon

 

            (x-4)(x-3) = 0 

og 
            x(x+11)  = 0


Skriv et svar til: løs ligningen vha. nulreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.