Matematik

Reducere en Ligning

17. september 2011 af markforsberg (Slettet) - Niveau: C-niveau

2.5x + 11450  = 3.5

          x

 

Hvordan reducere man, når jeg skal dividere med X?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2011 af YesMe (Slettet)

Gang med x på begge sider først dernæst reucer. Hvis du ikke fatter, så slå dig selv på hovedet, det hjælper hver gang..


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2011 af mathon

 

      

                 (2.5x + 11450) / x  = 3.5        x ≠ 0

                       2.5x + 11450 = 3,5x


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2011 af pbc12 (Slettet)

X=11450


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. september 2011 af Euroman28

Hvis der står

(2.5x+ 11450)/x = 3.5 - > 2.5x/x + 11450/x = 3. 5 - > 2.5 + 11450/x = 3.5 - > 11450/x = 1

dvs x = 11450 som #3 siger.

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: Reducere en Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.