Matematik

200 stiger med 50%

20. september 2011 af alyas (Slettet)

200*100/50=400

hmm har jeg regnet det rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er ikke korrekt. 50% er det samme som brøkdelen (1/2) .

Beregn først 1% , og dernæst 50% af det hele.


Svar #2
20. september 2011 af alyas (Slettet)

ok nu har jeg regnet det ud sådan 0,50*200=100

100+200=300

 

jeg ved ikke om der er en nemmere måde måde og regne det ud..


Svar #3
20. september 2011 af alyas (Slettet)

eller bare 1,5*200=300


Skriv et svar til: 200 stiger med 50%

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.