Matematik

Arealet... Kan det passe?

20. september 2011 af thuqqish (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvis jeg har en trekant med siderne a=135, b=206, c=178 og en vinkel B=81grader.

 

Kan arealet så se sådan ud:

 

½ * 135 * 178 * Sin81 grader


altså, arealet er = 11867 cm2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvis siderne er præcis som angivet, er vinklen B ikke præcis 81º . Arealet er 11868,86cm2


Skriv et svar til: Arealet... Kan det passe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.