Biologi

Blodtype VIGTIGT HJÆLP

25. september 2011 af Søs123 (Slettet)

Hej søde mennesker :D

 

Jeg har Blodtype o positivt...

Hva kan min mor og min far have, og min lillebror?

mine forældre kender ik til deres blodtype.

Håber i kan svare hurtigt :)

hvordan kan man vide det..

 

Vh. Søs


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. september 2011 af Marquis (Slettet)

de vil have o ligesom dig


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. september 2011 af Marquis (Slettet)

de vil også have 0 ligesom dig :)

 

0 + o giver o

 

A+B giver AB

B+O giver BO = B

A+A giver AA

A+0 giver A0 = A

B+B= BB

O+O giver OO

 

Ps. tilmed dig som bloddoner, :)

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. september 2011 af Marquis (Slettet)

Hov Nej. de kan også have AA, AO osv, de skla bare have et O.. arr lang tid siden jeg havde dette :)


Skriv et svar til: Blodtype VIGTIGT HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.