Matematik

Beskrivelse af punktmængde

29. september 2011 af Jepp7954 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.
Er gået lidt i stå med en opgave, så håber jeg er kommet til det rigtige sted! ;)

Jeg skal beskrive den punktmængde der har ligningen x^2-8x+y^2-6y+25=0

... Men hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2011 af SuneChr

Omskriv udtrykket til

(x - 4)2 + (y - 3) =  0

som fremstiller en cirkel, med centrum (4 , 3)  og radius = 0.

Med andre ord:   Punktet (4 , 3) er løsningsmængden.


Svar #2
29. september 2011 af Jepp7954 (Slettet)

Tak for svaret!
.. Men hvordan omskriver du ligningen? :-)

Tak på forhånd


Skriv et svar til: Beskrivelse af punktmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.