Matematik

hvordan skal man regne det ud

01. oktober 2011 af alyas (Slettet)

80*11+20*10/100= facit er 10,8

men da jeg regner det ud giver det noget helt andet tal

jeg vil gerne ved hvordan men regnerr det ud på den rigtige måde

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2011 af PeterValberg

Jeg får det til 882

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2011 af placebo321 (Slettet)

Jeg kan sætte de illustrative parenteser for dig med henvisning til regnehierakiet, som er gældende i matematikken

(80*11) +  (20*10/100) = 880 + 2 = 882

For det regnestykke, du har skrevet op, er facit 882 og ikke 10,8


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2011 af PeterValberg

Men hvis opgaven ser således ud:

så "passer pengene"

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
01. oktober 2011 af alyas (Slettet)

ja sådan ser den ud men hvordan regner man det ud


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. oktober 2011 af PeterValberg

Du skal huske på regnearternes hieraki 

http://skole.kirketorp.dk/images/file/Regnearternes%20hierarki.pdf

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
01. oktober 2011 af alyas (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: hvordan skal man regne det ud

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.