Matematik

Rigtigt ik?

02. oktober 2011 af Anne1241 (Slettet)

-6-4x = 6
-6-4x+6 = 6+6
-4x = 12
x = -4/12
x = -3

Ik? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. oktober 2011 af YoungSlowy (Slettet)

Prøv at indsætte resultatet ind på x's plads og se om det passer.


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. oktober 2011 af Kjær1000000 (Slettet)

Ja, det er!!!!!!!!!!!!


Skriv et svar til: Rigtigt ik?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.