Matematik

Start 8:15 slut 13:05 hvor mange timer og min..

02. oktober 2011 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Start 8:15 slut 13:05 hvor mange timer og min..

Er der ikke 4 timer og 50 minutter?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. oktober 2011 af Kjær1000000 (Slettet)

Jo det er.


Svar #2
02. oktober 2011 af annahansen2 (Slettet)

Sæt den størst mulig faktor uden for parentes:

4. 24ab-8bc+12ac= 4(

5. 2a2-2a+4a4=4(

6. 81a-189b+54ab=9(

Derfra  fra de understegede kan jeg ikke komme vider, Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2011 af Kjær1000000 (Slettet)

Fx er 24ab = 4(6ab) fordi ganger du 4 med 6ab får du 24 ab.


Svar #4
02. oktober 2011 af annahansen2 (Slettet)

Har lige regnet den ud 24ab-8bc+12ac= 4(6ab-2bc+3ac)

Er den rigtig?


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. oktober 2011 af Kjær1000000 (Slettet)

ja, det er.


Svar #6
02. oktober 2011 af annahansen2 (Slettet)

Men hvad med de her 

5. 2a2-2a+4a4= 4( .... ved ikke hvad man gør når det er ianden

6. 81a-189b+54ab= 9(9a-21b+6ab er den rigtig?


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. oktober 2011 af Kjær1000000 (Slettet)

opgave 6 er rigtig.

 

til hjælp til opgave 5

2a2--2a+4a4=2aa-2a+4aaaa

 


Svar #8
02. oktober 2011 af annahansen2 (Slettet)

Uden parenteser nogen steder?

 


Brugbart svar (0)

Svar #9
02. oktober 2011 af Kjær1000000 (Slettet)

Prøver med en anden forklaring

2a2=4(0,5a2) fordi 4 gange 0,5a2 er lig med 2a2


Svar #10
02. oktober 2011 af annahansen2 (Slettet)

Så kommer den til at se sådan her ud?

2a2--2a+4a4= 0,52(2aa-2a+4aaaa)

 


Brugbart svar (0)

Svar #11
02. oktober 2011 af Kjær1000000 (Slettet)

nej, men sådan.

2a2--2a+4a4=4(0,5a2-0,5a+a4)

 


Svar #12
02. oktober 2011 af annahansen2 (Slettet)

Tak nu forstår jeg det meget beder kan du ikke hjælpe med denne her, det er de sidste jeg mangler..

Reducer udtryk:  -5(1,5a+2b)+5(-1,5a-2b)= 0 er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #13
02. oktober 2011 af Kjær1000000 (Slettet)

Ja, det er rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #14
03. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#13

Nej, det er ikke korrekt.

-5(1,5a+2b)+5(-1,5a-2b) = -10(1,5a + 2b) = -15a -20b .


Skriv et svar til: Start 8:15 slut 13:05 hvor mange timer og min..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.