Matematik

Afledede funktioner

12. oktober 2011 af Kautha (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa :-)

 

Jeg skal her finde den afledede funktion f '(x) når

f(x) = 7x

kan i fortælle mig hvad jeg helt præcis gøre her? :-)

 

på forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. oktober 2011 af Studieguruen (Slettet)

Benyt at

(k·x)' = k·(x)' = k·1 = k


Skriv et svar til: Afledede funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.