Matematik

Bestem rumfang

23. oktober 2011 af Broderblid (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Opgaveformulering:

Find the volume of the solid enclosed by the surface z=1+ex sin y, and the planes x= ±1,y= 0,y= π, and z=0

Jeg ved ikke hvordan jeg skal løse problemet, har brug for en del hjælp.

Alex


Brugbart svar (2)

Svar #1
23. oktober 2011 af peter lind

-110π1+exsin(y) dydx


Svar #2
23. oktober 2011 af Broderblid (Slettet)

ja okay, det var også det jeg gættede på men var langt fra sikker :D tak for hjælpen

Alex


Svar #3
23. oktober 2011 af Broderblid (Slettet)

Hvorfor er det i øvrigt med hensyn til y først?

Alex 


Skriv et svar til: Bestem rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.