Matematik

er der nogen som gider og udybe det for mig?

25. oktober 2011 af eliat (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg har løst opgaven og reslutatet blev 14/3

men opgave b er punktmængden M1 drejes 360º om y-aksen. derved fremkommer et omdrejningslegeme.

bestem ved hjælp af stamfunktion volumenet af dette omdrejningslegeme.?

 

er formlen ikk v=π*∫ab* f(x)2dx

og når jeg taser det ind på lommerregneren for jeg en forkert reslutat


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2011 af peter lind

Den formel du opgiver er for drejning omkring x-aksen


Svar #2
25. oktober 2011 af eliat (Slettet)

jaa men er det den rigtig formel jeg har skrevet og hvordan løser jeg den

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

I #1 fik du oplyst, at du har skrevet formlen for drejning omkring x-aksen. Du skal dreje omkring y-aksen.


Svar #4
25. oktober 2011 af eliat (Slettet)

omdrejning omkring y-aksen =

 V=2*π* ∫abx* f(x)dx 

men får stadig en forkert reslutat


Skriv et svar til: er der nogen som gider og udybe det for mig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.