Matematik

Sin og cos opgaver, hjælp !

25. oktober 2011 af eifo (Slettet)

Jeg har fået disse vedhæftede opgaver, og har klaret a og b.. Men c,d og e kan jeg ikke finde ud af.. Er der nogle der vil hjælpe mig? :-)

Vedhæftet fil: cats.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2011 af 215 (Slettet)

Jeg bruger reglen Soh Cah toa til at finde ud hvad hvilken man skal bruge til at beregne sider og vinklerne

 

SOH  = sin(v) =  opposite katete/hypo

CAH = Cos(v) = adjacent katete/hypo

TOA = Tan(v) = opposite katete/ hypo

 

Brug denne regel også kan du beregne siderne samt vinklerne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2011 af Hijsa

#1

Du har skrevet dem forkert op. De lyder sådan her:

sin(v) = modstående katete / hypotenusen
cos(v) = hosliggende katete / hypotenusen
tan(v) = modstående katete / hosliggende


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2011 af 215 (Slettet)

Ja.. den sidste er forkert.. adjacent/opposit

T  = tan

O = opposite

A = adjacent


Skriv et svar til: Sin og cos opgaver, hjælp !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.