Matematik

Rumfang omsætning

30. oktober 2011 af Josefine4 - Niveau: 9. klasse

Jeg sidder lige og har lidt problemer med omsætning, og så vil jeg lige høre ,om jeg er helt galt på den med disse opgaver:

A 1 dm3 = 1 liter

B 1 dm3 = 0,01 cl

C 13 dm= 0,13 cm3

D 250 dm3 = 0,250 m3

E 2500 cm3 = 25000 dm3

F 1 m3 = 1 liter

G 565 cm3 = 0,565 ml

H 0,068 m= 0,00068 cm3

 

På forhånd tak :-)


Svar #1
30. oktober 2011 af Josefine4

Ingen der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

A 1 dm3 = 1 liter                         OK

B 1 dm3 = 0,01 cl                       nej              1 cl = 0,01 l

C 13 dm3 = 0,13 cm3                nej               1 dm3= (10 cm)3

D 250 dm3 = 0,250 m3              nej                1 m3 = (10 dm)3

E 2500 cm3 = 25000 dm3         nej                 1 dm3 = (10 cm)3

F 1 m3 = 1 liter                           nej               1 m3 = (10 dm)3, se A

G 565 cm3 = 0,565 ml                nej               omregn til dm3 -> l -> ml

H 0,068 m3 = 0,00068 cm          nej                1m3 = (100 cm)3


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. oktober 2011 af Clickx (Slettet)


Svar #4
30. oktober 2011 af Josefine4

Okay tak for hjælpen. Kan godt se, at jeg vist lige skal have læst lidt op på det hehe


Skriv et svar til: Rumfang omsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.