Matematik

Grader

30. oktober 2011 af hejhej456 (Slettet)

Sammenhængen mellem temperaturen F, målt i grader fahrenheit, og temperaturen C,
målt i grader celsius, er bestemt ved

 

           F - 32

C =  ________

           1,8

 

Isolér F

 

Hvordan gør man det?


Svar #1
30. oktober 2011 af hejhej456 (Slettet)

Er der pleeease ikke nogen der vil hjælpe, det haster :S?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2011 af lucillepostej (Slettet)

Gang først med 1,8 på begge sider af lighedstegnet:

 

 

1,8 * C = F - 32

Læg nu 32 til på begge sider: 

 

1,8 * C + 32 = F

 

Du kan også vælge at skrive F = 1,8 * C + 32


Skriv et svar til: Grader

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.