Matematik

Funktion

31. oktober 2011 af stinedenseje (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion f er bestemt ved f(x) = 4 √x - 1

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(4,f(4)).


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2011 af mathon

     

     hvad menes der
                                     1)    f(x) = 4√x  -  1

                                      2)   f(x) = 4√(x -1)             ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2011 af Isomorphician

Benyt tangentens ligning:

y = f'(x0)(x - x0) + f(x0)

hvor 4 = x0


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.