Matematik

hestighed og tid

17. november 2011 af uytuty (Slettet)

hvis en vej er 415m lang og man kør 5 km/t hvor lang tid tag det ?

 

hva ska man ?

 

tak


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. november 2011 af Fejl 40 (Slettet)

5 km/t skal omregnes til noget i meter/sekund:

5 km/t = 5000 m/t da 1 km = 1000 m

5000 m/t = 1,389 m/s da 1 t = 3600 s.

Så kan det regnes ud hvor lang tid det tager:

tid = afstand / hastighed:

tid = 415 m / 1,389 m/s = 298 sekund


Svar #2
17. november 2011 af uytuty (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: hestighed og tid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.