Matematik

Areal

20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Hvordan er det nu man regner arealet af en trekant ud


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2011 af 123434 (Slettet)

A=g*l*1/2

Hvis trekanten har en grundlinje på 5cm og en længde 8cm

Så siger man 5cm*8cm*1/2=20cm^2

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2011 af greg0065 (Slettet)

Halv højde gange grundlinjen:

1/2 * h * g


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2011 af peter lind

Det kommer an på hvilken oplysninger du har. En mulighed er ½*højde*grundlinje en anden ½*produktet længden af 2 sider*sinus til mellemliggende vinkel


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. november 2011 af 123434 (Slettet)

Hvornår skal man bruge Herons formel, og hvornår skal man bruge A=h*g*1/2 ?


Svar #5
20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Men det skal halveres

Jeg har tegnet et stort trekant og halvered det,men problemet er nu, jeg skal finde ud af, at regnet de 2 halvdeler ud.


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. november 2011 af 123434 (Slettet)

Jeg har lidt svært ved at forstå,det der står i 5#

F.eks

Hele trekant 2cm*2cm*1/2=2cm^2

Halv trekant 1cm*2cm*1/2=1cm^2

To halve trekanters areal giver en hel trekants areal


Svar #7
20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Tak

Men hvis jeg skal skrive det på lommeregnern hvordan gor jeg det


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.