Matematik

rumfang

21. november 2011 af uytuty (Slettet)

hej

hvor mange mm regner det, når der på 5 m2 falder 20 liter vand ???????????????

 

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2011 af mathon

 

                                                 h·A = V

                                                 h·(5 m2) = (0,020 m3)

                                                 h = (0,020 m3) / (5 m2) = 0,004 m = 4 mm

               


Skriv et svar til: rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.