Matematik

Hvor mange dyr der findes i hulen?

01. december 2011 af Fonemy (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2011 af Anxyous (Slettet)

L = løver

S = slanger

M = myrer

Du får ligningerne:

 

Antal ben = 4L + 6M

S = 4L

S + L + M = 105

 

Løs ovenstående ligningssystem.


Svar #2
01. december 2011 af Fonemy (Slettet)

Tak skal du have

 


Skriv et svar til: Hvor mange dyr der findes i hulen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.