Matematik

Uden hjælpemidler

04. december 2011 af Arbejder22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Er der ikke nogle der kan hjælpe mig med de her 3 stykker, jeg kan overhoved ikke løse dem.

 

Bestem f`(x), når f(x)= x^3 + e^x
Bestem f`(0) når f(x)= e^x + 3x
Bestem f`(x) når f(x) = 3/x+ x^5

 

Håber meget der er nogle der kan give mig svarene.

På forhånd mange tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. december 2011 af nielsenHTX

f(x)= x^n

f '(x)= n*xn-1

f(x)=e^x

f '(x)=e^x

f(x)= x^3 + e^x

f '(x) =3*x2+ex

 


Skriv et svar til: Uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.