Matematik

q, r og s?

05. december 2011 af quintt (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :-)

Trekanten hedder QRS. Jeg skal kende ABC i en trekant, for at kunne regne vinklen ud, da skal bruge sinius, cosinus og tangens. 

Jeg vil lige høre om trekant QRS, så bare er en erstatning for trekant ABC?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2011 af PeterValberg

Ja, - det er bare "farven, der har en anden lyd"

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2011 af SuneChr

Δ ABC   =   Δ QRS     når  A = Q ,    B = R     og   C = S     og

|AB|  = |QR| ,   |AC|  =  |QS|     og     |BC|  =  |RS|               


Skriv et svar til: q, r og s?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.