Matematik

Funktion

06. december 2011 af sashii

A og B bruger hele deres løn på enten F eller C. De har følgende funktion: 

U = utility

A; U(F,C)=10FC

B: U(F,C)=0,20F2C2

a) når F er på den horizontale akse og C på den vertikale, hvis hvilke punkter kan De så opnå når vi ved følgende: (10,5).

For A gælder følgende: 

U(F,C)=10FC <=>

U(10,5)=10*10*5

U=500

----

U(FC)=10FC <=>

500=10FC og vi isolerer så FC 

500=10FC <=>

10=FC

Så hvilken mulige kombinationer har hun? Hun kan jo have følgende: (5,10) - (10,5) - (25,2) - (2,25) men A kan vel også have mulige kombinationer af fx (0,5;100)?? 


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.