Matematik

ekponential funktion

10. december 2011 af Heradua (Slettet) - Niveau: C-niveau

antallet af danskere over 100år vokset fra 158 personer i 1980 til 628 personer i 2005. Det antages at antallet af personer over 100år kan beskrives ved en eksponentiel model

y=b.ax

Bestem a og b?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. december 2011 af mathon

                           f(x) = y = b·ax

                                     a = (y2/y1)1/Δx

                                     b = y1/a x1


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. december 2011 af Hiphopopotomus (Slettet)

Der var en, der var hurtigere end mig XD


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. december 2011 af sejreje (Slettet)

 find a (158, 1980)  (628, 2005)


Skriv et svar til: ekponential funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.