Kemi

Beregn stofmængde

12. december 2011 af mathbj (Slettet) - Niveau: C-niveau

Beregn stofmængden (n) af sølvnitrat:

Er det korrekt at man skal gange volumen (L) med koncentrationen i mol/L (Molaritet = M), hvilket er det tal som ofte står lige foran stoffets formel, fx under kemikalier, i det her tilfælde 0,100 M AgNO3(aq). Volumen 42,65 mL AgNO3

 

Kan nogen vise mig udregningen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2011 af mathon

 

                      n = V·c = (0,04265 L) · (0,100 mol/L)  = 0,004265 mol


Svar #2
12. december 2011 af mathbj (Slettet)

Takker


Skriv et svar til: Beregn stofmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.