Matematik

funktionens maksimumspunkt (fmax)

15. december 2011 af gym99 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg har en funktion: f(t)=97,5*t*e-0,39t

Er det rigtigt, at jeg først skal differentere funktion og derved beregne fmax ved hjælp af lommeregner?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2011 af nielsenHTX

du finder maks/min punkter ved at finde hvornår f '(t)=0

#3


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2011 af Studieguruen (Slettet)

Find f '(t) og løs f '(t) = 0 .


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2011 af Walras

Ret beset er det f'(t)=0, der skal løses. At finde f'(x)=0 ud fra f(t) er en trivialitet, idet x ikke indgår..


Skriv et svar til: funktionens maksimumspunkt (fmax)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.