Kemi

Lambert Beer’s lov:

17. december 2011 af Nadiakb (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, hvodan kan man udregne den nedenstående opgave?

jeg har brugt formlen:

Lambert Beer’s lov: A= ε ·c·l

l = 1 cm , men ε værdien er ukendt, hvordan kan man regne det ud?

I assayet måles absorbansen af prøven til 0,349.
Reaktionsvoluminet er 1,050 ml.
Hvor mange mol quinoneimin dannes der i alt ved reaktionen?

 

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2011 af marabou1 (Slettet)

E er epsilons konstant, der afhænger af bølgelængden. Den kan du sikkert slå op. Herefter kan du indsætte i formlen og isolere for c. 
Så har du koncentrationen og kan finde den molare masse ved formlen: c*V=m


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. december 2011 af miinnaxd (Slettet)

#1 Du mener vel at man kan finde stofmængden med formlen: n=c*V


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. december 2011 af marabou1 (Slettet)

Ja selvfølgeligt :-)


Skriv et svar til: Lambert Beer’s lov:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.