Matematik

Løs værdier for funktion

20. december 2011 af Ultraviolet (Slettet)

Hej

 

Hvis man har en funktion f(x,y) = 3,25xa·y0,40   for perioden 1700-1800 (der er en tabel over x,y og p værdier for alle årene ), hvor x er teknologiske resurser, y er indkomst og f(x,y) er produktion kan man så bestemme x,y og p for året 1801? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2011 af SuneChr

Hvis man kender  t  og skal finde (x ; y)  i      t  =  f(x ; y)  =  b·xa·d·yc

vil  (x ; y)  ligge på niveaukurven, svarende til t. Så der bliver jo en del muligheder for sammenhørende x og y.

#  0   Hvad er a og p ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. december 2011 af peter lind

Det kommer an på hvilken data man har.


Skriv et svar til: Løs værdier for funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.