Kemi

resultat?

07. januar 2012 af uiouio (Slettet)

Jeg er med på det hele, men hvordan kommer man frem til resultatet 0,050M?

Vedhæftet fil: ddddd.docx

Svar #1
07. januar 2012 af uiouio (Slettet)

hvad gør jeg forkert?

 

7,21=7,21+ log?(A^-/HA)

 

1=(A^-/HA) A^-+HA=0,1
  A^-=0,1-HA
1= (0,1-HA)/HA

HA=0,1-HA

2HA=0,1?HA=0,1/2?HA=0,05M

A^-+HA=0,1

A^-+0,05=0,1

A^-=0,05-0,1

A^-=0,05M

c=n/v?n=c·V=0,05M·1L=0,05mol


Skriv et svar til: resultat?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.