Fysik

Enhed: m*K

08. januar 2012 af PSfysik (Slettet)

Hej :)

Jeg er ved at finde lambda max, for bølgelængden for en stjerne, men hvad er det nu, at den enhed er?

Formlen hedder noget med lmax=?(m*K)/Temperaturen(K) = bølgelængden i meter


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2012 af Jerslev (Slettet)

#0: Som du selv skriver: "= bølgelængden i meter".


Svar #2
08. januar 2012 af PSfysik (Slettet)

Jamen det er hvad lambda er, men hvad er det, som bliver divideret, med temperaturen, med enheden m*K?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2012 af Jerslev (Slettet)

#2: Lambda er bølgelængden.

Det du skal have slået op er Wiens forskydningslov.


Svar #4
08. januar 2012 af PSfysik (Slettet)

Yes, tak! :)


Skriv et svar til: Enhed: m*K

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.