Matematik

Funktion

08. januar 2012 af susubu (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har lidt vanskeligheder med at løse denne ligning:

 

(f1*f2)(x) = 0

Definitonsmængden er for både f1 og f2 = ]-1;4]

Nogle ideer om, hvordan denne skal løses?

 

 

På forhånd mange tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2012 af peter lind

Brug 0 reglen


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2012 af SuneChr

f1(x)  =  0    ∨    f2(x)  =  0       uafhængig af definitionsmængden.


Svar #3
08. januar 2012 af susubu (Slettet)

#SECC, var godt klar over resultatet, men tænkte mere på, om der var nogle mellemregninger..


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2012 af SuneChr

Hvad er da   f1(x)  og  f2(x)  ?   Før kan vi ikke komme videre.


Svar #5
08. januar 2012 af susubu (Slettet)

Anyways...Har fundet ud af det..Tak:)


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.