Matematik

Et lille funktionsspørgsmål!

11. januar 2012 af susubu (Slettet) - Niveau: C-niveau

Følgende ligning skal løses, idet f(x) = x^2+3 og g(x)=x

 

1) (f+g)*(x+1)=3

Er det så korrekt, hvis man indsætter funktionerne ind således:

 

x^2+3+x*(x+1)=3

??? Beregningen er ikke noget problem, men mere indsættelsen af funktionerne....

 

På forhånd mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2012 af PeterValberg

du mangler en parentes

(x2 + 3 + x)·(x + 1) = 3

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
11. januar 2012 af susubu (Slettet)

Mange tak Peter :-) Fortsat god dag.


Skriv et svar til: Et lille funktionsspørgsmål!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.