Matematik

Hjæælp. Ekspontielle funktioner

11. januar 2012 af popcorn81 (Slettet)

Hej.

Jeg har virkelig svært ved en opgave, så håber meget i kan hjælpe mig.

Her kommer den,

En kapital på 6000 kr vokser efter formlen Kn= 6000 * 1,0025n  hvor n er antal måneder efter de 6000 kr blev sat ind på kontoen. Der tilskrives rente hver måned.

Angiv den månedlige rente i procent.

Som sagt håber jeg meget i kan hjælpe mig.

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Af renteformlen

Kn = K0 · (1 + r)n

aflæser man, at

1 + r = 1,0025

Beregn r , udtrykt i % .


Skriv et svar til: Hjæælp. Ekspontielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.